Welkom bezoeker

Klantenservice

Verzending en Verzendkosten

Al onze producten leveren we geheel gratis en persoonlijk, daarover krijgt u een mail van ons.

Privacy & Security

Zodra u deze website bezoekt, stelt u druk24uur in staat om persoonlijke gegevens over u te verzamelen, zowel direct (via de door ons op verzoek verstrekte persoonsgegevens) als indirect. Druk24uur acht het van groot belang dat de door u verstrekte persoonlijke gegevens met de grootst mogelijke zorgvuldigheid worden behandeld en beveiligd.

Druk24uur zal daarom deze persoonsgegevens uitsluitend gebruiken in overeenstemming met de in dit privacy statement omschreven doeleinden en de overige omschreven wijzen van gegevensverwerking. De verantwoordelijke voor de gegevensverwerking is Druk24uur, gevestigd aan de Schiedamsedijk 54-F 3134 KK te Vlaardingen .

 

Niet tevreden?

Mocht u niet tevereden zijn met de geleverde drukwerk of heeft u een andere klacht neem dan contact met ons op en wij proberen het professioneel en servicegericht op te lossen, stuur een mail naar info@druk24uur.nl met uw referentie nummer of bel 010 4131437.

Factuur

Wij sturen factuur uitsluitend per mail op.

Betalingen

U kunt bij Druk24uur gebruik maken van de volgende betaalmethodes:

  • IDEAL
  • Vooruitbetaling per bank
  • Creditcard
  • Paypal 
 

Uw orders

U kunt al uw orders terug bekijken om door hier te kliken
order statussen :

Uw Account

Voordat u een bestelling kan afronden heeft Druk24uur wat gegevens nodig. 

Nadat u de gewenste producten heeft geselecteerd en bij pagina winkelwagentje verder bent gegaan, komt u bij de pagina "Uw gegevens". Hier kunt u aangeven of u een bestaande of een nieuwe klant bent. Na het invullen van de gegevens, kunt u de bestelling afronden.

In uw account kunt u:

  • uw orderhistorie bekijken
  • uw facturen bekijken
  • een afwijkend afleveradres invoeren
  • uw wachtwoord wijzigen

Plaatst u in de toekomst weer een bestelling, dan logt u in met uw gebruikersnaam en wachtwoord. Alle eerder ingevulde gegevens staan direct klaar. Veilig en gemakkelijk.