Welkom bezoeker

(web)Design

Grafisch ontwerp

Van logo tot huisstijl en van banner tot website! Druk24uur biedt u een totaaloplossing voor al uw grafische vraagstukken, zowel online (voor uw website) als offline (gedrukte media).

 

Huisstijl ontwerp

Een goede huisstijl is het visitekaartje van uw organisatie. Vorm, typografie en kleur vormen de basis en zorgen voor herkenbaarheid. Met uw huisstijl geeft u aan wie u bent en waar u voor staat. Druk24uur heeft al voor vele organisaties de huisstijl ontwikkeld en kan ook u helpen aan een sprankelende huisstijl die past bij uw identiteit.

 

Posters, Flyers & Banners (spandoeken)

Wilt u uw product aanprijzen? Of organiseert u een evenement? Wat u ook onder de aandacht wilt brengen, Druk24uur kan u hierbij helpen door aansprekende posters, flyers of banners voor u te ontwikkelen.

 

Folders / Brochures

Met een folder of brochure kunt u uw organisatie op een goede manier presenteren. Of u nu een overzicht wilt geven van uw producten of diensten, een evenement wilt aankondigen of achtergrondinformatie wilt geven: met een folder of brochure kunt u veel informatie overbrengen.
Belangrijk hierbij is wel dat de tekst en de lay-out de lezer aanspreken. Schakelt u Druk24uur in, dan bent u er zeker van dat uw brochure of folder exact aansluit bij uw doelgroep.

 

Banners / Flash elementen

Met banners, flash intro’s of andere animaties kunt u de aandacht van uw doelgroep trekken.
Druk24uur ontwerpt aansprekende en verrassende banners en animaties. U kunt zelf met een idee komen, maar we kunnen ook alles voor u verzorgen, van concept tot en met uitvoering.

 

Website design

Uw website laat bij veel potentiële klanten die zo belangrijke eerste indruk achter. Belangrijk hierbij is dat het ontwerp professioneel en aansprekend is en de structuur overzichtelijk en gebruiksvriendelijk. Uw website moet precies passen bij uw organisatie, moet uw gewenste identiteit ook echt uitstralen. Druk24uur kan hier voor zorgen. Wij ontwerpen en ontwikkelen websites, die exact aansluiten bij uw organisatie, uw doelen en uw doelgroe